Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dora & Diego boeken?

Wilt u Dora & Diego boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dora & Diego vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dora & Diego direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dora & Diego

Dora & Diego

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee. Dora spreekt Nederlands en Engels, omdat ze tweetalig opgevoed wordt. In dit programma kunnen door de jonge kijkers ook de eerste woorden Engels geleerd worden

 

Diego, de avontuurlijke neef van Dora heeft zijn eigen serie op Nickelodeon. Diego is 8 jaar en spreekt Engels en Nederlands! Diego is op jonge leeftijd al een avontuurlijke dierenredder en natuurexpert die samen met zijn zus Alicia vele avonturen beleeft. Diego heeft een hele bijzondere eigenschap: hij kan praten met dieren wat hem helpt bij het redden van dieren. Wanneer Diego op avontuur gaat maakt hij gebruik van van spectaculaire high-tech gadgets en wordt bijgestaan door ‘Baby Jaguar’, een kleine jaguar.

 

Ga samen met het vrolijke meisje Dora en haar vriendje Diego mee op een spannend avontuur! De gloednieuwe liedjesshow van Dora en Diego is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle Nickelodeon tv-programma. Kaartlezen, zingen, dansen, het komt allemaal voorbij in deze interactieve show waaraan kinderen volop kunnen meedoen. Ga jij met Dora en Diego mee op avontuur?

 

Dora & Diego boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dora & Diego is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dora & DiegoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dora & Diego ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dora & Diego zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.