Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Holland draait door! boeken?

Wilt u Holland draait door! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Holland draait door! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Holland draait door! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Holland draait door!

Herkenbaarheid, hilariteit en een hoog meezing gehalte zijn de steekwoorden van deze show. Een show, spel en spektakel dat in uw programmering niet mag ontbreken.  We spelen net als op tv met 2 teams. Maar welk team wordt de absolute winnaar? De deelnemers in de zaal kunnen eventueel ook meespelen d.m.v. een stemkastje. Ook kunnen zij een kaart invullen en daar op aangeven welk team gaat winnen, team A of team B. Hebben zij op het winnende team gegokt, dan ontvangen ook deze mensen de prijs. Op het podium staat een presentatiedesk en 2 kandidatendesks.

Tijdens het programma spelen wij 3 keer het spel “Holland draait door !”, wat het midden houdt tussen de bekende televisieshow: Ik hou van Holland, get the picture en Minute To Win it. Een quiz die leidt tot grote hilariteit bij het publiek. Een  super interactief spelprogramma dat wordt gespeeld met het voltallige aanwezige publiek. Een quiz voor de hele familie, waarbij meezingen en voorzeggen noodzakelijk zijn om als winnaar uit deze strijd te komen.  Op de speeldesk staat een tv scherm waarop de foto- en muziekvragen worden getoond. Daarnaast zijn in het decor 2 schermen geplaatst zodat het publiek kan meekijken met hun eigen panel. Wie als eerste het antwoord denkt te weten, drukt op de knop! En wederom een punt verdiend voor het team! Of bij een fout antwoord, een punt voor de tegenstander.

 

Kortom: een avondvullend programma en een feest van herkenning in de muziek en tijdens Holland Draait door. Gepresenteerd door de Andere van Duin, Bart Juwett.

Holland Draait Door is ook als VOETBAL EDITIE te boeken

 

  • Geluid tot circa 350 personen
  • Drive-in show met alle moderne techniek
  • 8 theaterspots (2 x 4-bar)
  • 2 x 42”beeldscherm voor het publiek
  • 2 x speeldesk met zwaailicht, microfoon en tv-scherm
  • Passend decor van 6 meter breed.
  • Presentator / entertainer
  • Werktijd 4 uren

 

Wij brengen het spel op uw locatie.
Het "Holland draait door!" concept kan helemaal aangepast worden aan uw bedrijf.

Holland draait door! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 350 personen
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Holland draait door! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Holland draait door!ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Holland draait door! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Holland draait door! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.