Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hall of fame live boeken?

Wilt u Hall of fame live boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hall of fame live vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hall of fame live direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hall of fame live

Ben je klaar voor een avond vol prominente sterren! Geniet van de sfeer en de sensatie van supersterren met showballet en een live orkest. Niet alleen de unieke en aanstekelijke combinatie van diverse showelementen maar ook de onnavolgbare sfeer die wordt gecreëerd door het enthousiasme waarmee de musici de (wereld)sterren begleiden tijdens hun mooste en grootste hits. 

MARILYN MONROE, MARCO BORSATO, ARETHA FRANKLIN, GEORGE MICHAEL, ROBBIE WILLIAMS, AMY WINEHOUSE, MICHAEL JACKSON VONDA SHEPARD, JOE COCKER, STING  en MADONNA

Al bijna twintig jaar is Madonna wereldberoemd en opzienbarend. In haar muzikale carrière kon Madonna zich ontwikkelen tot een veelzijdige artieste: zangeres en danseres en geweldige performer in haar shows. De manier waarop ROBBIE WILLIAMS opkomt, is typerend: springend, grote ogen opzettend, het publiek uitdagend. En zo gaat het aan één stuk door. Maar naast Robbie Williams, de showman, de narcist, de joker ... is er ook Marco Borsato de zanger. Deze topentertainer zingt opvallend sterk en zuiver, heeft plezier in wat hij doet en draagt dat uit in zijn songs. Hij wil iedereen vermaken en tegelijkertijd zorgt hij dat het licht, de bandleden en de achtergrondzangeressen hun werk doen. HALL OF FAME live! een avondvullende productie waarbij de mogelijkheid wordt geboden dat de niet van echt te onderscheiden look a’ like virtuozen bij u optreden. Opzwepend, broeierig, soms emotioneel, sexy en zeker dansbaar, kortom; PARTY TIME!

Hall of fame live boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreCabaret
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hall of fame live is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hall of fame liveITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hall of fame live ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hall of fame live zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.