Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vieze Jack boeken?

Wilt u Vieze Jack boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vieze Jack vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vieze Jack direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube en was de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017) en ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Ook in 2019 dendert Jack in sneltreinvaart op de hitlijst af met  “De Jack Express”. Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen, en veroverde de nr 1 positie met zijn nieuwste feestplaat: “De Hut Verbouwen”. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek interactie te maken. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een hand omdraai de zaal plat. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

 

Vieze Jack boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitorset
Bezetting1 persoon
GenreFeest
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vieze Jack is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vieze JackITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vieze Jack ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vieze Jack zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.