Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Die Powerhosen boeken?

Wilt u Die Powerhosen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Die Powerhosen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Die Powerhosen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Die Powerhosen

In den beginne was er niets,… nou ja bijna niets. 

Er was natuurlijk Bielefeld am See (D), de parel van het hele Schlageruniversum. Al sinds het begin der tijd weerklonken hier de lustige klanken van de accordeon, de alpenhorn en die jodelmädl tegen de omringende alm. Op een olijke lentedag, de bomen tsjilpten en de merels bloeiden, worden in deze vreugdevolle plek onze acht hoofdrolspelers uit de volle alpenkoeienmelk getrokken.

Schlagers voor ontbijt, Oberkrainer om 12 uur, Neue Deutsche Welle als avondeten, en iedere avond voor het slapen samen een coupletje zingen van Heino of Andrea Berg, vanuit de wieg zó de ZDF Hitparade ingerold. Als begeleidingsorkest van onder andere Heino, Udo Jürgens en Peter Maffay, hebben zij menig schlagerhart sneller laten kloppen. Zelfs de onverschrokken presentator Dieter Thomas Heck stond met jubeltenen heupwiegend langs de set als “Die Powerhosen Schlagerorkaan” door de studio blies.

Na jaren van touren door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland, talloze hits, en bergen -nee zeg maar Alpen vol ervaring, was er toch nog altijd een onvervulde jeugdwens van Die Powerhosen: samenwerken met Duitslands beste Schlagersänger “Klaus von Königswinter” en Die Königin der Deutsche Hitparade “Gretchen Grönemaier“. Deze twee rasechte Hitmonsters, met kisten vol top 10 singles op hun naam, voegden zich in 2009 samen met onze helden uit Bielefeld.

Na het betere deel van west Europa, Mallorca en “Die Malediven” zijn nu ook “Die Niederlanden” aan de beurt. De oranje westerburen, inmiddels rijk aan vele Oktoberfesten, Duitse avonden en Bierfeesten ontvangen “Gretchen & Klaus” featuring “Die Powerhosen” met open armen. Massaal meedeinen, uit volle borst meezingen met de beste Duitse Schlagers is aan de orde van de dag. En warempel,… hier en daar een spontane Jodl ontspruit aan het feestgedruis! Het feest kan beginnen! De Schlagershow van Die Powerhosen, elk feestje een Erfolg!

 

Die Powerhosen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 75 minuten
TechniekInprikgage
Bezetting10 Personen
GenreSchlager -Duits
PrijsVanaf € 3.350,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Powerhosen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die PowerhosenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Powerhosen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Powerhosen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.