Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Die Cappuccinos boeken?

Wilt u Die Cappuccinos boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Die Cappuccinos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Die Cappuccinos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Die Cappuccinos

De succesvolle pop-schlagerband die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest, een lied om verliefd op te worden. Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën "Beste Band", "Beste Videoclip" en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Tevens is of zjjn? Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland. De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single "Ik ben verliefd" richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.

"Ik ben verliefd" is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen. Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland. Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags - Unterwegs“. Maar natuurlijk toert de band ook in Nederland om zijn nieuwe single te promoten.

Maar, uit wie bestaat Die Cappuccinos?

Die Cappuccinos, “Die Boygroup des deutschen Schlagers”, zijn René, Michèl en Peter. Wat oorspronkelijk is begonnen als een band casting project met twee Duitsers en twee Nederlanders, is vandaag de dag een uniek succesverhaal in de Duitse pop-schlagerwereld en tegelijkertijd een verhaal over vriendschap. De Duits-Nederlandse samenwerking "Die Cappuccinos" is een voorbeeld, dat twee landen met een totaal verschillende cultuur perfect samen kunnen en dichter naar elkaar toe kunnen groeien. Drie vrienden die een gemeenschappelijke passie delen, namelijk: muziek maken.  Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen.

 

Die Cappuccinos boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting3 personen
GenreDuits
Prijs€1.750,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Cappuccinos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die CappuccinosITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Cappuccinos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Cappuccinos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.