Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Alpenparty boeken?

Wilt u Alpenparty boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alpenparty vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Alpenparty direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Alpenparty

AlpenpartY, zo heet deze ‘Spitzenband’ uit de omgeving van het Duitse Nettetal. Deze band neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel geven vanaf de ‘hohe Bergspitze in die Almwiese’ te glijden! .

AlpenpartY, één groot Alpenspektakel

De afgelopen jaren heeft AlpenpartY door heel Nederland menige ‘Festzelt’ op de kop gezet. Vanwege ‘Stimmung-garantie’ voor veel organisatoren dé reden om de band weer terug te vragen!

AlpenpartY, allertollste nummers uit de Duitse charts

De 11 enthousiaste geroutineerde muzikanten maken er samen met u één groot feest van. Deze superband schotelt u vanaf de eerste klanken, ‘in einer tollen Show’ de beste ‘Schlagerhits’ voor; zeg maar gerust alle ‘Bombenhits’! Natuurlijk 100% live met een tóp blazerssectie! Zélf bent u alleen nog maar in staat luidkeels mee te brullen en ‘den Durst’ te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! AlpenpartY staat voor ‘spitze Musik und…Spaß’!

 

Alpenparty boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting10 personen
GenreDuits
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alpenparty is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AlpenpartyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alpenparty ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alpenparty zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.