Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Roept u maar! boeken?

Wilt u Roept u maar! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roept u maar! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Roept u maar! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Roept u maar!

Uw ultieme akoestische trio is een feit: Trio Roept U Maar! U bepaalt wat ze spelen, uit hun hoofd en op uw verzoek! Akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. U roept maar en deze akoestische avonturiers spelen het ter plekke voor u. Virtuoos en mobiel draadloos versterkt komen ze op ieder gewenst volume krachtig uit de hoek. Met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón vervullen wij al uw muzikale wensen

 

Roept u maar! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekIncl. geluid tot 75 pers.
Bezetting3 personen
GenreAllround
Prijs€ 1.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roept u maar! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roept u maar!ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roept u maar! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roept u maar! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.