Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Henrique Rodriguez boeken?

Wilt u Henrique Rodriguez boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Henrique Rodriguez vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Henrique Rodriguez direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Henrique Rodriguez

Henrique Rodriguez nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar ‘s werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië via Spanje naar Portugal en van Mexico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika

Henrique Rodriguez is uniek in zijn soort door het feit dat hij een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid & Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue.

GUANTANAMERA, LAMBADE, MARIA, BAMBOLEO, LA BAMBA, MARINA, EL POROMPOMPERO, CARUSO, QUANDO QUANDO  QUANDO, VOLARE, MACARENA, PIOVE, GIRL FROM IPENEMA, LA SCIATE MI CANTARE, MARIA ISABEL, MALAGUEñA

Henrique Rodriguez altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met Henrique Rodriguez.

 

Henrique Rodriguez boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreLatin
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Henrique Rodriguez is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Henrique RodriguezITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Henrique Rodriguez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Henrique Rodriguez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.