Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Caro Emerald boeken?

Wilt u Caro Emerald boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Caro Emerald vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Caro Emerald direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Caro Emerald

Uit het niets was ze daar: de demo zangeres die heel Nederland veroverde met “Deleted Scenes From The Cutting Room Floor”, een sfeervolle en toegankelijke plaat vol ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s. Binnen een jaar na de release verkochten Caro en haar producers David Schreurs en Jan van Wieringen maar liefst 250.000 albums op hun eigen label Grandmono Records.

Met hits als “Back It Up”, “A Night Like This”, “That Man” en “Stuck” veroverden Caro en haar team daarna de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden goud en platina in onder andere Nederland (6x), Engeland, Duitsland, Polen (3x) en goud in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In totaal ging het album maar liefst 1,3 miljoen keer over de toonbank. Caro speelde met haar live band door heel Europa, en verkocht recentelijk zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit. Ondertussen wordt haar muziek grijsgedraaid.

 

Caro Emerald boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: Exclusief
Bezetting6 - 8 personen
GenreEigen repetoire
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Caro Emerald is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Caro EmeraldITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Caro Emerald ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Caro Emerald zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.