Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Candy Dulfer boeken?

Wilt u Candy Dulfer boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Candy Dulfer vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Candy Dulfer direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Candy Dulfer

Candy Dulfer, de bekendste saxofoniste van Nederland, die vooral internationaal hard aan de weg timmert.Ze werd geboren op 19 september 1969. Ze is zes jaar oud wanneer ze de saxofoon begint te bespelen. Haar vader, Hans Dulfer (zelf ook een bekende sax-speler), ziet het talent in Candy en laat haar bij een vereniging gaan waar ze de alt-saxofoon leert spelen, wat vandaag de dag nog steeds haar favoriete instrument is.

In 1987 breekt ze door bij het grote publiek met haar band 'Funky Stuff'. Ze werkt in de tijd samen met de Amerikaanse levende legende Prince en met vele andere bekende artiesten. Zo ook met Eurythmics-lid Dave Stewart. Het tweetal scoort in 1990 een Europese nummer-1 hit met het nummer 'Lily was here', de soundtrack voor de Nederlandse film 'De Kassiere'.

Door dit succes krijgt ze de kans een eigen album te maken. Het resultaat is het succesvolle album 'Saxuality', een wereldwijde millionseller.

De jaren hierna komen diverse succesvolle albums van Candy uit, met daarop vele samenwerkingen met bekende artiesten. Ze wordt jaarlijks uitgenodigd voor verschillende toernees van bekende artiesten zoals Van Morrison en Prince.

 

Candy Dulfer boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: Exclusief
Bezetting1 persoon
GenrePop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Candy Dulfer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Candy DulferITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Candy Dulfer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Candy Dulfer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.