Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Den Bosch anders boeken?

Wilt u Den Bosch anders boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Den Bosch anders vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Den Bosch anders direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Den Bosch anders

Een leuk interactief programma voor jong en oud. Op een van de vele terrassen in Den Bosch gaat u starten met een kop koffie en Bossche Bol.  Na deze culinaire ontvangst wordt de groep opgesplitst en gaat men van start met een Diezetocht of theatrale wandeling.

Ouder dan de 800-jarige stad 's-Hertogenbosch is de Binnendieze. Vóór 1185 vormden de riviertjes Dommel en Aa een Delta-gebied. Het water stroomt via de Dieze verder naar de Maas. Op een zandophoging temidden van dit waterrijke deltagebied, ter hoogte van de huidige Markt, werd de stad 's-Hertogenbosch gesticht. De riviertjes vormden toen de eerste stadsgracht.

's-Hertogenbosch groei de en in de veertiende eeuw werden de stadsmuren verlegd. Toen ook kwamen deze waterstromen voor een deel binnen deze veilige vestingmuren te liggen; dit waterstelsel noemen we de Binnendieze. Door twee hekels stroomt het water de stad binnen, om die via de Haven weer te verlaten. Na de Diezetocht zal men op cultuurhistorische wijze theatraal verrast worden door onze gidsen van de stad!  Zij leiden u op ludieke wijze door karakteristiek 's-Hertogenbosch en zorgen voor een opwaardering van uw culturele kennis. De gidsen nemen U mee in een theatrale tocht vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

Voorgekauwde Kwat, Halve Kloten en Natte Gloppers?
Nooit van gehoord? Word wijzer, laat uw opgedroogde bron van wetenswaardigheden weer rijkelijk vullen door twee van deze rijk getalenteerde intellectuele veelweters.

Programma inclusief; Regie ITB Entertainment Group, Spel coördinator, 2 acteurs, Diezetochten, Materialen & rekwisieten voor programma, diverse drankjes bij ontvangst (koffie/thee/fris). Drankjes met hapje na afloop en kleine give-away als aandenken.

Den Bosch anders boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting4 personen
GenreIncentive
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Den Bosch anders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Den Bosch andersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Den Bosch anders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Den Bosch anders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.