Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pieten op Tandem boeken?

Wilt u Pieten op Tandem boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten op Tandem vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pieten op Tandem direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pieten op Tandem

Pieten op een tandem en ze maken ook nog eens muziek! De pieten op tandem zijn een opvallende, ludieke en spraakmakende act op uw evenement!

Uniek; een compleet pietenorkest op een tandemfiets! Deze 6 pieten zijn de beste muzikanten van Sinterklaas en brengen muziek waar het niet wordt verwacht, maar pas op, ze kunnen ook afstappen, en de 6 persoonstandem is het decor van een verdwaalpartij met een absurde taptoe, of een goochel act met een fijn staaltje fietsacrobatiek. Mensen in het gehele land, zet uw boodschappen neer en houd uw fototoestel bij de hand. De pieten tandemfiets brengt u een serenade op twee wielen, of vermaakt desnoods een complete file!

Pieten op Tandem boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten op Tandem is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten op TandemITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten op Tandem ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten op Tandem zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.