Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De schatkamer van sinterklaas boeken?

Wilt u De schatkamer van sinterklaas boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De schatkamer van sinterklaas vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De schatkamer van sinterklaas direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De schatkamer van sinterklaas

Een nog niet eerder vertoonde grootse Sinterklaasshow waarin de kinderen een kijkje kunnen nemen in de ‘schatkamer van Sinterklaas’. Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor. Niet alleen de kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een Sinterklaasprogramma boordevol ‘special effects’. In de show maakt het jonge publiek kennis met het Kasteel van Sinterklaas. De kinderen zullen actief betrokken worden in deze show waarbij ze zelf de schatkistjes mogen openen en Sinterklaas & buikspreekpop ‘Piet Diego’ tijdens de show in het Kasteel mogen assisteren. Verder zit de show vol met liedjes, tunes en wordt voortdurend ondersteund met achtergrondmuziek. Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in kan meespelen!

Concreet: 

• Sinterklaas Show m.m.v. acteurs, technici en alle materialen.

• Show met veel interactie,  humor, zang,  buikspreken, goochelen en illusie.

• Geluid & licht

• Kinderentertainer Bart Juwett met buikspreekpop Piet ‘Diego’.

• Sinterklaas & zijn 3 pieten 

• Schatkistjes & illusiematerialen

• Kasteeldecor

• Illusie-acts

• Sinterklaasstoel

• Incl. regie

• 1 x 60 min showprogramma 

• Incl. monitorset  geluid of standaard +/-  500 kinderen.

 

*) 

Opdrachtgever draagt zorg voor een podium van minimaal : 10  meter breed,  5 meter diep en een  clearance van 3,5 meter hoog.. 

 

De schatkamer van sinterklaas boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur60 minuten
TechniekPodium van 10 meter breed, 5 meter diep en een clearance van 3,5 meter hoog
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De schatkamer van sinterklaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De schatkamer van sinterklaasITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De schatkamer van sinterklaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De schatkamer van sinterklaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.