Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rijstkorrel beschrijven boeken?

Wilt u Rijstkorrel beschrijven boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rijstkorrel beschrijven vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rijstkorrel beschrijven direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rijstkorrel beschrijven

Een origineel leuk cadeautje om te hebben, te geven of te krijgen: uw naam op een rijstkorrel! Uw gasten kunnen een bezoek brengen aan deze kunstenaar op rijst. Hij schrijft uw naam op een minuscuul kleine korrelrijst en plaatst dit in een hanger die u mee mag nemen.

 

Rijstkorrel beschrijven boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreCreatief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rijstkorrel beschrijven is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rijstkorrel beschrijvenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rijstkorrel beschrijven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rijstkorrel beschrijven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.