Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Stoelmassage boeken?

Wilt u Stoelmassage boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stoelmassage vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Stoelmassage direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Stoelmassage

Massage is al zo oud als de mensheid zelf. Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse vorm van drukpuntmassage (traditionele Japanse acupressuur massage). De cliënt wordt behandeld op de speciaal voor deze massage ontworpen stoel. Men zit ontspannen op deze massagestoel.

De drukpuntmassage wordt met de duim, elle boog en met de handen door de kleding heen uitgevoerd. De drukpuntmassage duurt ongeveer 10 minuten.
De behandeling bestaat uit een massage van schouders, armen, handen, rug, hoofd en nek. De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich goed kan ontspannen.

De massage werkt zowel ontspannend als activerend.
Stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en het stimuleert de spieren om de afvalstoffen los te laten. Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren 
en hersenen worden opgenomen. De stimulatie van het lymfesysteem verhoogt de lichamelijke weerstand.

Stoelmassage boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stoelmassage is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van StoelmassageITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stoelmassage ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stoelmassage zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.