Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Indian body art boeken?

Wilt u Indian body art boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Indian body art vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Indian body art direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Indian body art

Deze stand met een schat aan exquise edelstenen vormen de ingrediënten voor kleine, oogverblindende kunstwerkjes die met huidvriendelijke lijm op de huid worden geplakt - zoals het 3e oog. Om kracht, wijsheid, visie of levensgeluk toe te laten in het leven.

Indian body art boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Indian body art is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Indian body artITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Indian body art ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Indian body art zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.