Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Glamour shoot boeken?

Wilt u Glamour shoot boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Glamour shoot vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Glamour shoot direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Glamour shoot

Een origineel full-service concept om uw gasten te vermaken en inspireren. Door de juiste sfeer en aankleding garanderen wij een ultieme beleving waarbij

uw gasten op sprankelende wijze worden omgetoverd tot ware glamoursterren!

 

Op onze “catwalk” worden haar & make-up glamorous gestyled. “The minute of fame”

op de catwalk, leidt de gast naar de gigantische camera. Eenmaal binnen bepalen de sterren zelf wanneer de foto wordt gemaakt door in het flitsballetje te knijpen. Buiten vermaken alle anderen zich kostelijk door mee te kijken op het scherm.

 

Enkele seconden later krijgen de ”fotomodellen” hun eigen glamourfoto, voorzien van uw persoonlijke tekst en stijl, overhandigd. Een super aandenken aan een super feest. Alle aanwezigen zijn uiteraard van harte welkom in de fotocabine (ca 80 foto’s per uur).

 

ITB Entertainment Group heeft jarenlang ervaring met vele personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen en festivals.

Glamour shoot boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 45 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting4 personen
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glamour shoot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glamour shootITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glamour shoot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glamour shoot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.