Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kleurenadvies boeken?

Wilt u Kleurenadvies boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kleurenadvies vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kleurenadvies direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kleurenadvies

Wilt u iets aan uw uiterlijk veranderen? Laat een imageconsulent u dan eens een kleuradvies geven. In de workshop ‘Kleuradvies’ gaat u samen met de imageconsulent ontdekken en analyseren tot welk kleurtype u behoort en wat de optimale kleuren zijn die het best bij u passen, bijvoorbeeld qua kleding of make-up. Met dit kleurenadvies op zak weet u precies met welke kleding, make-up en haarkleur u er op uw best uitziet.

Kleurenadvies boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kleurenadvies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KleurenadviesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kleurenadvies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kleurenadvies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.