Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Tandenfee boeken?

Wilt u De Tandenfee boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Tandenfee vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Tandenfee direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Tandenfee

De allerlaatste trend op het gebied van Body Decoration. Een kleine Swarovski kristal wordt op zeer professionele en hygiënische wijze met speciaal tandartsmateriaal geplakt op een van de tanden van de bezoekers. De Swarovski kristal kan een maand tot wel zes maanden blijven zitten en is absoluut niet schadelijk voor de tand.

De Tandenfee boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Tandenfee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De TandenfeeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Tandenfee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Tandenfee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.