Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

BlingBling boeken?

Wilt u BlingBling boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van BlingBling vindt u hier op deze pagina.

Wilt u BlingBling direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

BlingBling

Bling Bling is een term die rappers gebruiken voor sieraden.

Het is afgeleid van het geluid dat twee of meer metalen sieraden maken als zij tegen elkaar tikken. Bling bling wordt gebruikt als allerlei blinkende voorwerpen in beeld komen. Nu is er de mogelijkheid om u zelf dit `rijkdom’ aan te meten!

Er wordt een ware bling bling stand gemaakt met doeken, kralen, glitter & glamour. Twee dames in stijl gekleed helpen bij het maken van een heuse `bling bling’ sieradendoosje of ketting. Als het doosje klaar is wordt een echte strass ketting in gedaan en ingepakt.

Naast het maken van de sieraden doosjes kunnen de gasten ook `geblingt’ door het schmink met glitters, goud kleurtjes etc. op de gezichten te plakken.

BlingBling boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting3 personen
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over BlingBling is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BlingBlingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over BlingBling ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over BlingBling zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.