Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zuurstofbar boeken?

Wilt u Zuurstofbar boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zuurstofbar vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zuurstofbar direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zuurstofbar

De dagelijkse hectiek (haast, stress, milieu invloeden, luchtverontreiniging, verkeerde eetpatronen etc.) wordt steeds meer gezien als een storende factor. Er is veel meer vraag ontstaan naar vormen van ontspanning en het gunnen van een stukje verzorging aan zichzelf.

De zuurstofbar is dé plek waar u zuurstof als welzijnsproduct kunt nuttigen. Even lekker bijkomen onder het genot van een hogere concentratie zuurstof in combinatie met aromatherapie, ontspannende muziek en een lekker, gezond drankje. Deze eyecatcher heeft een verlichtende werking op lichaam en geest, geeft een fitter gevoel en een verhoogd concentratievermogen. Met recht een onmisbaar item op uw (lounge) party!

 

Zuurstofbar boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zuurstofbar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ZuurstofbarITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zuurstofbar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zuurstofbar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.