Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tapdansende schoenpoetser boeken?

Wilt u Tapdansende schoenpoetser boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tapdansende schoenpoetser vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tapdansende schoenpoetser direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tapdansende schoenpoetser

Het kan soms best gênant zijn om je schoenen te laten poetsen. Maar wie zijn schoeisel door één van de “Tapdansende schoenpoetsers” onder handen laat nemen, wordt onderdeel van een schitterende show. Gezeten op een hoge troon heeft de gast een prinsheerlijk uitzicht op de dansers en hij ziet hoe het poetsen van zijn schoenen meer een onderdeel uit de dans dan een doel op zichzelf is geworden. En toch gaan schoenen glimmen als spiegels, terwijl de sokken schoon blijven. Want daar zijn het nu eenmaal geoefende schoenpoetsers voor.

Tapdansende schoenpoetser boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tapdansende schoenpoetser is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tapdansende schoenpoetserITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tapdansende schoenpoetser ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tapdansende schoenpoetser zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.