Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hair extensions shop boeken?

Wilt u Hair extensions shop boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hair extensions shop vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hair extensions shop direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hair extensions shop

De nieuwste rage op haargebied! In onze Hair Extensions Shop worden in het kapsel van uw gasten felgekleurde haarstrengen aangebracht om het extra feestelijk en trendy te maken, geheel in de sfeer van de laatste mode. Zowel dames als heren met gevoel voor stijl (en humor) kunnen zich door onze haarverzorgers van een nieuwe coupe laten voorzien – die zich overigens heel gemakkelijk weer ongedaan laat maken.

Hair extensions shop boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hair extensions shop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hair extensions shopITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hair extensions shop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hair extensions shop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.