Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sieraden maken boeken?

Wilt u Sieraden maken boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sieraden maken vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sieraden maken direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sieraden maken

Tijdens deze workshop leert u sieraden maken bijvoorbeeld een armband, collier of iets anders. Na een korte introductie gaat u met de diverse materialen aan de slag en maakt u een sieraad geheel naar eigen smaak. U kunt inspiratie opdoen aan de hand van diverse voorbeelden en zelf de kleuren kiezen waarmee u vervolgens het sieraad van uw dromen gaat maken.

Het geheel wordt praktisch en eenvoudig aangeboden en het geleerde wordt door u gelijk in de praktijk gebracht. U leert o.a. hoe u bedeltjes aan een armband of ketting maakt, het verschil tussen de diverse sluitingen, het werken met sieradentangetjes, het werken met verschillende soorten draad – van elastisch tot coated staaldraad. Het materiaal van de kralen en hangertjes varieert tussen hout, glas, metaal en kunststof. U gaat uiteindelijk naar huis met uw eigen unieke armband/enkelband of collier.

Sieraden maken boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sieraden maken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sieraden makenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sieraden maken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sieraden maken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.