Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Balinese handmassage boeken?

Wilt u Balinese handmassage boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Balinese handmassage vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Balinese handmassage direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Balinese handmassage

De Stille Kracht’ voor uw handen.

Om de handen te ontspannen is de Balinese handmassage een uitkomst. Met oliën uit het verre oosten worden de handen van uw gasten met speciale technieken gemasseerd. Door de helende en diepwerkende oliën komen niet alleen de handen tot rust maar ontspant ook de geest. Een zacht-aromatische crème completeert de behandeling en zorgt ervoor dat uw gasten met prettig aanvoelende, droge handen verder kunnen.

Uw gasten worden voor deze massage onthaald in een Balinese stand met zachte Gamelanmuziek en een exotische, Indische ambiance. De zintuigen worden tevens geprikkeld door de deskundige masseuses die voor deze gelegenheid gekleed gaan in de typische Balinese sarongs en pareo's. Indien gewenst kan voor deze handmassage het thema 'Bali' vervangen worden door een thema van uw keuze. De stand, het decor en de aankleding van de masseuses worden daarop aangepast. 

 

 

Balinese handmassage boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Balinese handmassage is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Balinese handmassageITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Balinese handmassage ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Balinese handmassage zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.