Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Beauty for hands boeken?

Wilt u Beauty for hands boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beauty for hands vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Beauty for hands direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Beauty for hands

Onderga deze heerlijke verwennerij voor uw handen en leer tegelijkertijd de fijne kneepjes van het manicuren. U leert om handen te masseren met collageen crème, u weet hoe u ze kunt verwennen met een warm paraffinebadje en hoe u ze kunt inpakken in witte plastic zakjes en badstoffen handschoenen. Ook het geven van een manicure komt in deze workshop uitgebreid aan bod.

Beauty for hands boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beauty for hands is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beauty for handsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beauty for hands ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beauty for hands zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.