Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De ritmische keuken boeken?

Wilt u De ritmische keuken boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De ritmische keuken vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De ritmische keuken direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De ritmische keuken

‘De Ritmische keuken’  is een act waarbij de ervaring van bijv. op een leuke en ontspannen manier muziek maken voorop staat. Het publiek dat bestaat uit zowel kinderen als volwassenen gaan met pollepels muziek maken!

Dit kan met of zonder begeleiding, ritmes slaan en verschillende geluiden maken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een begeleider en een extra  professionele  percussionist.

Zowel de binnenkant als de buitenkant van de constructie zijn te gebruiken dus er kunnen zeker 12 mensen tegelijk spelen. De act kan geboekt worden met 2 acteurs, die in kokskleding de activiteit zullen begeleiden. De Ritmische keuken is inzetbaar tijdens allerlei culinaire evenementen zoals foodfestivals, open dagen van bedrijven etc.  Een mogelijkheid is om  de kinderen muziek te laten maken en ze te laten knutselen onder begeleiding. Uiteraard in de sfeer van koksmutsen versieren of cup cakes maken.

 

De ritmische keuken boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De ritmische keuken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De ritmische keukenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De ritmische keuken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De ritmische keuken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.