Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frederick van Emstede boeken?

Wilt u Frederick van Emstede boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frederick van Emstede vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frederick van Emstede direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frederick van Emstede

Frederick van Emstede had al vroeg de passie voor het koken te pakken. Zijn eerste kookervaringen deed hij als jongen op in de keuken van zijn moeder. In 1998 werkte hij als student in het restaurant “Huis De Bijlen” in Leiden. Hier verfijnde hij de kunst van het bedenken en bereiden van smakelijke en creatieve gerechten. Zijn hobby liep zo uit de hand dat hij zich heeft opgegeven voor Masterchef Nederland 2018 op NET 5. In MasterChef Nederland gaan amateurkoks uit het hele land de strijd met elkaar aan om de titel MasterChef Nederland te bemachtigen. Hun kookkunsten worden beoordeeld door de driekoppige jury.  Frederick mag zich nu de beste amateurkok van Nederland noemen. De 40-jarige Frederick van Emstede uit Leiderdorp won de finale van het televisieprogramma MasterChef Nederland.

Frederick komt na zijn winst graag op uw evenement een kookdemonstratie geven en zal daarbij vertellen over zijn ervaringen bij MasterChef

 

Frederick van Emstede boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreCulinair
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frederick van Emstede is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frederick van EmstedeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frederick van Emstede ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frederick van Emstede zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.