Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Clown Menno boeken?

Wilt u Clown Menno boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Clown Menno vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Clown Menno direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Clown Menno

Clown Menno is een vriendelijke en grappige clown die reeds een aantal jaren de kinderen op zijn eigen wijze entertaint.

Van lange ballonnen maakt hij vliegensvlug de meest uiteenlopende figuren. Van een hondje tot een motor en van een springmuis tot een palm met een aap erin. Daarnaast neemt Clown Menno ook altijd zijn vriendje Iggy mee. Deze grappige en felgekleurde vogel kletst de oren van je hoofd. Ook is Clown Menno een goochelclown. Op verzoek kan Clown Menno een aantal goocheltrucjes vertonen en Clown Menno zal iedereen laten verbazen.

 

Clown Menno boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreClown
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Clown Menno is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Clown MennoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Clown Menno ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Clown Menno zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.