Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jack Kunkels boeken?

Wilt u Jack Kunkels boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jack Kunkels vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jack Kunkels direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jack Kunkels

Jack Kunkels heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger.

Jack is dan ook al vanaf zijn 8ste jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd zong hij altijd de leadzang in het kerkkoor bij de zusters op het internaat, zijn zangzuster zei altijd: "Sjakie jij wordt later zanger". Tegenwoordig is hij bekend van o.a. de volgende hits: "Blijf zoals je bent", "Als jij bij me bent", "Draai een keer in het rond", "De mooiste tijd van het jaar" en natuurlijk de kraker "Gooi die remmen los".

Jack Kunkels maakt er altijd weer een feest van. Van eigen werk tot aan de bekende oldies en gezellige feest & sfeermuziek. Jack Kunkels heeft het allemaal in zijn repertoire zitten !

Jack Kunkels boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. monitor Set
Bezetting1 personen
GenreNL ENG DU ENG
Prijs€ 795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack Kunkels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack KunkelsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack Kunkels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack Kunkels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.