Artiesten

Arjon Oostrom

Wilt u Arjon Oostrom boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Arjon Oostrom vindt u hier op deze pagina.

Arjon Oostrom, één van de meest gedraaide Nederlandstalige feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op z’n kop. Daar zong Arjon eigen maar ook ander repertoire en vanaf 2011 is Arjon zich met name gaan richten op het maken van eigen repertoire. Het eerste nummer dat landelijke bekendheid kreeg was de single: “Daar Aan Die Costa”. Begin 2011 stak hij het nummer “Ik Hou Van Alle Vrouwen” uit de jaren 80 in een nieuw jasje. ”Ik Hou Van Alle Vrouwen” word nog steeds overal luidkeels meegezongen

Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer Zakka Zakka. Deze hit scoorde goed in de hitlijsten en werd ook bekroond met de Party Award voor “Beste Party Single”.

Door zijn succesvolle feestplaten maakt Arjon er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival. Arjon stond de afgelopen jaren dan ook op festivals zoals: 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantieoorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunnybeach, Gran Canaria  en Chersonissos.

YouTube video

Wilt u meer weten over Arjon Oostrom?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arjon Oostrom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arjon Oostrom.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arjon Oostrom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arjon Oostrom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

John West

Raymon Hermans

René Karst

René Schuurmans

Stef Ekkel

Aanvraagformulier Arjon Oostrom

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens