Shows

Apres Skihut on Tour

Wilt u Apres Skihut on Tour boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Apres Skihut on Tour vindt u hier op deze pagina.

Met de Apres Skihut met On Tour ben je gegarandeerd van een ongekend feestelijk en afwisselend, 4 uur durend optreden met live entertainment. De Apres Skihut Feestmakers maken net zoals in de bekende Apres Skihut in Rotterdam ook van jouw feestruimte een echte Apres Skihut! Skihut on Tour is op allerlei manieren overal in Nederland en in België in te zetten. Als opwarmer of afsluiter van een braderie, een sportevenement of bedrijfsopening. Maar een Skihut on Tour is ook te boeken voor een verjaardagsfeest, jubileum of een wintersportreünie. De locatie is ons om het even. Overal waar elektriciteit is, bouwen wij feest.

Leukste feestkroeg van Nederland

Jouw feestruimte wordt allereerst, met behulp van een uitgebreid decor, een perfecte licht- en geluidsinstallatie omgebouwd tot een gezellige Skihut. In jouw eigen Apres Skihut laat de dj het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute superhits.Tussendoor warmt de Apres Skihut zanger de zaal op met feestelijke meezingers. Omdat iedereen meteen mee kan zingen, volgt er een waar sneeuwbaleffect! Voor je het weet staat iedereen mee te galmen en te hossen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, want het ijs is snel gebroken.Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

Bij een Skihut on Tour zit het volgende inbegrepen:

  1. Feestdj van De Après Skihut
  2. Feestzanger van De Après Skihut
  3. Twee danseressen
  4. Licht en geluid tot 700 personen
  5. Decor
  6. Giveaways

Enige echte on Tour Show

Al 20 jaar de enige echte on Tour Show van De Apres Skihut uit Rotterdam, de meest succesvolle horeca gelegenheid van Nederland! De sfeer van de zaak wordt 1 op 1 door vertaald naar uw feest, natuurlijk met de originele deejays 

Wilt u meer weten over Apres Skihut on Tour?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Apres Skihut on Tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Apres Skihut on Tour.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Apres Skihut on Tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Apres Skihut on Tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Apres Skihut on Tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens