Artiesten, Entertainment

Antoon

Wilt u Antoon boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Antoon vindt u hier op deze pagina.

Bij de Herman Brood Academie, een school voor muzikanten. Komt Valentijn (Antoon) in contact met Big2. Antoon wou eerst de nieuwe Afrojack worden, maar hij kwam erachter dat hij beats maken ook leuk vind. Hier ging hij samen met vrienden op rappen. Op een gegeven moment wou hij serieus worden en ging hij door als rapper. Hij maakt polderrap in zijn puurste vorm. Antoon tekent als eerste artiest een plantencontract bij Dreamteam Music. Hier bracht hij zijn eerste album uit “De Nacht Is Van Ons”.

Hits

Antoon heeft een paar flinke hits gemaakt met onder andere: “Hallo”, “Hotelschool”, “Leuk”, “Bootje” en met Kris Kross Amsterdam x Sigourney “Vluchtstrook”.

YouTube video

Wilt u meer weten over Antoon?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Antoon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Antoon.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Antoon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Antoon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Flemming

Kris Kross Amsterdam

Snelle

Aanvraagformulier Antoon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens