Artiesten

Anouk

Wilt u Anouk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Anouk vindt u hier op deze pagina.

Drie jaar na het drievoudig platina Hotel New York is Anouk weer helemaal terug met Who’s Your Momma – een album waarmee ze nog eens onderstreept dat er maar één Anouk is. Haar vijfde studioalbum is haar meest complete, veelzijdige – zowel muzikaal als vocaal – en ambitieuze tot nu toe.

Anouk reisde afgelopen zomer af naar het mekka van de rockmuziek, Los Angeles, om daar met de veelgeprezen producer Glen Ballard te werken aan de opvolger van Hotel New York. Ballard is bekend van zijn werk met o.a. Alanis Morrisette, No Doubt en Michael Jackson, en heeft maar liefst vijf Grammy Awards op zijn schoorsteenmantel staan. Hij stond al een tijdje bovenaan Anouks verlanglijstje, maar leek onbereikbaar. Onder het mom ‘wie niet waagt die niet wint’ besloot ze hem een aantal demo’s te sturen om hem te overtuigen. Anouk: “Twee dagen later hing hij aan de lijn en zei ‘Ik maak tijd vrij; we gaan het doen!’”

PRIJZEN

In Nederland sleept Anouk diverse prijzen in de wacht, waaronder twee TMF Awards en maar liefst drie Edison-Awards. Together Alone bevat nog twee succesvolle singles: ‘It’s So Hard’ en ‘Sacrifice’. In januari 1999 is het dan tijd voor het opnemen van een nieuw album. Anouk trekt zich samen met haar band terug in de NOB-studio Audio 1 direct boven de 3FM-studio’s om daar Urban Solitude op te nemen. Het uiteindelijke resultaat komt uit in november 1999.

SONGFESTIVAL

Het album Sad Singalong Songs bevat ook de single ‘Birds’, waarmee de zangeres Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival. In het Zweedse Malmö behaalt Anouk de finale. Tijdens de halve finale wordt Nederlands als laatste genoemd. Uiteindelijk behaalt Anouk een knappe 9e plaats.

YouTube video

Wilt u meer weten over Anouk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Anouk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Anouk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Anouk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Anouk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ilse Delange

Miss Montreal

Krezip

BlØF

Danny Vera

Racoon

Aanvraagformulier Anouk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens