Sprekers

Ann van Elsen

Wilt u Ann van Elsen boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ann van Elsen vindt u hier op deze pagina.

Nog tijdens de looptijd van haar jaar als Miss België stapt Ann in de media. Sinds oktober 2002 maakte ze deel uit van de MEDIAMADAMMEN op VT4, de zender waarop ze sindsdien eveneens te zien is als omroepster. 

Ook studeerde Ann VLEKHO, licentie handelswetenschappen. Ze had al een diploma marketing op zak maar wou koste wat het kost ook haar huidige studie afwerken.

Ann presenteerde Summerdate (VT4), was kapitein van de vrouwenploeg in het Swingpaleis (VRT) tijdens twee seizoenen, was reporter in HoeZo (VRT 2005), samen met Tanja Dexters was ze te zien in Beste Vrienden (VRT), samen met Sophie Dewael presenteerde ze De Brandkast (VT4, 2005), presenteerde Onder Hoogspanning en presenteert voorjaar 2007 aan de zijde van Félice in Super Talent.

Vanaf januari 2008 ging Ann aan de slag bij Radio Donna voor het programma ‘Sunday Match’. Vanaf de oprichting van MNM (5 januari 2009) presenteert ze samen met Dave Peters ‘De Ann & Dave Show’, tot het moment dat Ann haar eerste kindje kreeg, June. 

Niet zoveel later gaat Ann terug aan de slag bij MNM, maar nu solo en niet langer in duo presentatie met Dave Peters. Ze wordt vast opgenomen als presentatrice in het programma Huizenjacht (VT4, 2010 tot 2012).

In september 2012 maakt Van Elsen de overstap van VT4 naar het nieuwe VIJF, waar ze samen met Véronique De Kock en Michelle Van Sebroeck het interieurprogramma Grootse Plannen presenteerde. Bij VIER, het vernieuwde VT4, is ze quizkandidaat in De Slimste Mens ter Wereld dat in september 2012 aan zijn tiende jaargang begonnen is. Ze speelde al eens mee in het najaar van 2004. In het najaar van 2013 presenteert ze op VIJF het datingprogramma Singl3s.

Belangrijke merken ontdekken de impact van Ann op het grote publiek. Zo zetten Pantène en Kruidvat haar in voor campagnes. Je zou haar kunnen beschrijven met woorden als geloofwaardig, empatisch, gedreven en mondig, mooi, mama, jonge getalenteerde vrouw. Aspecten die haar divers inzetbaar maken. Na tien jaar in de media is Ann Van Elsen duidelijk een vaste waarde geworden.

In 2015 ging ze aan de slag bij Eén, waar ze het aankondigen van programma’s deed. In 2017 verliet ze MNM en stapte ze over naar radiozender Joe. Ze presenteert er sinds juli dat jaar het ochtendprogramma tijdens het weekend en neemt in de vakantieperioden ook het doordeweekse ochtendblok over, 

In 2020 bracht ze een boek uit. 

Wilt u meer weten over Ann van Elsen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ann van Elsen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ann van Elsen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ann van Elsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ann van Elsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ann van Elsen

Gegevens van het optreden

Contactgegevens