Artiesten

Anita Doth

Wilt u Anita Doth boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Anita Doth vindt u hier op deze pagina.

Iedereen die de naam Anita Doth hoort, denkt meteen aan 2 Unlimited. Met die wereldberoemde dance-formatie verkocht Anita wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan 2 Unlimited een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’. In vrijwel elk land ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, sleepten Ray en Anita een gouden en platina plaat in de wacht.

Tot vandaag de dag knalt de mede door haar geschreven hit ‘No Limit’ nog bijna dagelijks uit de luidspeakers en is ‘Get Ready For This…’ nog steeds een van de meest gedraaide nummers bij sports events all over the world zoals bij o.a. het NBA Basketball en de Superbowl.

YouTube video

Wilt u meer weten over Anita Doth?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Anita Doth is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Anita Doth.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Anita Doth ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Anita Doth zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maribelle

Female Fusion

Isabelle A

Jill Helena

Julia van der Toorn

Aanvraagformulier Anita Doth

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens