Winkelcentrum promotions

Angels over Wallstreet

Wilt u Angels over Wallstreet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angels over Wallstreet vindt u hier op deze pagina.

We horen de klanken van New York Jazz muziek en straat geluiden van Manhatten, wanneer er een business man verschijnt en gaat zitten om zijn Wallstreet Journal te lezen.

De sfeer en muziek veranderen en ongemerkt kijkt een engeltje mee over zijn schouder. Zij inspireert en beroert hem en brengt hem tenslotte op andere, positieve gedachtes.

De business man raakt geïnspireerd en maakt een vreugde dansje met een voor hem onzichtbare partner. Hij deelt zijn euforie met de aanwezige gasten! 

Wilt u meer weten over Angels over Wallstreet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angels over Wallstreet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angels over Wallstreet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angels over Wallstreet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angels over Wallstreet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Angels over Wallstreet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens