Sprekers

Angelique van ’t Riet

Wilt u Angelique van ’t Riet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angelique van ’t Riet vindt u hier op deze pagina.

Angelique van ’t Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Soft Skills en Zakelijk Flirten gaat.

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op en na haar presentatie verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. Angelique geeft al meer dan 16 jaar zo’n 4 keer per week interactieve presentaties en de combinatie van inhoud, humor en praktijk maken haar verhaal onmiskenbaar voor iedereen in het bedrijfsleven.

Angelique van ’t Riet is beschikbaar voor interactieve presentatie van 30 – 150 minuten.

Wilt u meer weten over Angelique van ’t Riet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angelique van ’t Riet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angelique van ’t Riet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angelique van ’t Riet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angelique van ’t Riet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Angelique van ’t Riet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens