Artiesten, Look a Like, Nieuws

ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Wilt u ANDRE VAN DUIN TAPE ACT boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van ANDRE VAN DUIN TAPE ACT vindt u hier op deze pagina.

Het is een veel gehoorde vraag; kunnen wij André van Duin boeken voor ons feest of ons evenement?
Helaas; André doet dit niet meer. Al vrij snel na zijn doorbraak in Avro’s Nieuwe Oogst ging zijn carrière zo snel dat er geen tijd meer was voor het snabbelcircuit.
MAAR GELUKKIG is daar BART JUWETT!
Al 44 jaar kruipt Bart in de huid van zijn idool en brengt een perfecte imitatie van André van Duin.
Zelfs André zegt dat niemand hem zo goed kan imiteren als Bart. Het loopje, de kleine trekjes, de verschillende stemmetjes en natuurlijk de scheve ‘bek’.

Bart trekt al jaren door het land met diverse imitaties van typetjes van André van Duin. Liedjes, sketches, mini revue. Meneer en mevrouw de Bok, meneer Wijdbeens en ga zo maar door.

Nu heeft Bart een tape act van 30 minuten gemaakt. Met gloednieuwe orkestbanden.
4 Medleys met de bekendste carnavalskrakers van André van Duin.
Denk aan; Pizza, Paard in de Gang, Bloemkoluh, Me Kammetje, Tatataaa, Als je Huilt, Als de Zon Schijnt, Bim Bam, De Heidezangers, Ome Joop’s Tingelingeling, de Balletjes van de Koningin en nog veel meer.

Deze act is uitermate geschikt voor natuurlijk carnaval, apres ski feesten, festivals, maar ook voor bedrijfsfeesten, feesttenten en noem het maar op.

YouTube video

Wilt u meer weten over ANDRE VAN DUIN TAPE ACT?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over ANDRE VAN DUIN TAPE ACT is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ANDRE VAN DUIN TAPE ACT.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over ANDRE VAN DUIN TAPE ACT ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over ANDRE VAN DUIN TAPE ACT zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bart Juwett

De Andere Van Duin

Buikspreker Bart Juwett

Aanvraagformulier ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens