Sprekers

Andre Kuipers

Wilt u Andre Kuipers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Andre Kuipers vindt u hier op deze pagina.

André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie is de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. In totaal bracht de ESA-astonaut 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe. 

Na jaren van training in Houston, Moskou, Keulen, Montreal en Tokio werd André samen met een Russische en Amerikaanse collega op 21 december 2011 voor de tweede keer gelanceerd met een Russische Soyoez-raket. Twee dagen later arriveerde hij in het internationale ruimtestation ISS om daar een half jaar te wonen en te werken. Aan boord was hij niet alleen arts en wetenschapper, maar ook boordingenieur en onderhoudsmonteur. Op 1 juli 2012 keerde André terug en landde met zijn ruimtecapsule in de Kazachse steppe.

André Kuipers spreekt voor een grote diversiteit aan toehoorders, van jong tot oud en met zeer uiteenlopende achtergronden. Vanuit zijn ervaring zoomt hij desgewenst in op verschillende aspecten die zijn verbonden met de wereld van de bemande ruimtevaart.

  • Reguliere lezing zonder werkbespreking
  • Standaard lezing over de ruimtereis (30 tot 60 min) met aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen aan André Kuipers (ca. 15 min).
  • Uitgebreide lezing incl. een telefonische werkbespreking

In de uitgebreide lezing vindt een verdieping plaats op één van de onderwerpen van de reguliere lezing. Een telefonische werkbespreking met André Kuipers vind plaats om de verdieping te bespreken. Naar aanleiding van de werkbespreking wordt de lezing aangepast. 

Na de lezing is er eventueel de mogelijkheid voor ca 15 min questions & answers en een meet & greet sessie (foto’s en handtekeningen) van ca. 15 min.

Wilt u meer weten over Andre Kuipers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Andre Kuipers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Andre Kuipers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Andre Kuipers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Andre Kuipers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Andre Kuipers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens