Artiesten

Amy Winehouse Tribute

Wilt u Amy Winehouse Tribute boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Amy Winehouse Tribute vindt u hier op deze pagina.

Het ultieme eerbetoon aan Amy Winehouse Een voorstelling waarin Caroline Lowe met grote passie de unieke sound van Amy Winehouse weet te combineren met haar zo specifieke stijl en looks.
 
Caroline is afgestudeerd aan de School of Performing Arts en weet met haar skills als zangeres, actrice en danseres de act van Amy tot in detail te vertolken. En het mooiste is: Caroline kruipt weliswaar in de huid  van Amy Winehouse, maar blijft nuchter!

Wilt u meer weten over Amy Winehouse Tribute?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Amy Winehouse Tribute is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Amy Winehouse Tribute.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Amy Winehouse Tribute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Amy Winehouse Tribute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kathleen

Barbara Dex

Tina Turner Look a like

Sharon Doorson

Carolina Dijkhuizen

Aanvraagformulier Amy Winehouse Tribute

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens