Artiesten, Look a Like

Amy Winehouse – Merante

Wilt u Amy Winehouse – Merante boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Amy Winehouse – Merante vindt u hier op deze pagina.

Wanneer Merante als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Merante heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up.

Het was dan ook geen verrassing dat Merante met haar imitatie de finale haalde van “My Name Is… 2010”.
 
Na een spannende finale die door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken werd, won Merante de 2010-editie van My Name Is… en dus ook de felbegeerde hoofdrol in de My Name Is theater show, die vanaf eind november in Nederland en België te zien zal zijn.
 
Met een nieuw album van de echte Amy Winehouse in aantocht, is Merante een aanrader voor iedere gelegenheid.

YouTube video

Wilt u meer weten over Amy Winehouse – Merante?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Amy Winehouse – Merante is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Amy Winehouse – Merante.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Amy Winehouse – Merante ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Amy Winehouse – Merante zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Amy Winehouse – Merante

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens