Artiesten

Ammar Bozoglu

Wilt u Ammar Bozoglu boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ammar Bozoglu vindt u hier op deze pagina.

Met zijn debuutsingle ‘Terug Naar Vroeger’ komt de jongensdroom van volkszanger Ammar Bozoglu uit. Nadat hij met een filmpje viraal ging op Dumpert  tekende Ammar bij het muzieklabel ‘Lieve Jongens’ van artiest en stadsgenoot Snelle. In de video zingt Ammar haarscherp en vol passie ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ van André Hazes. Het filmpje is meer dan 1 miljoen keer bekeken. Nu is het tijd voor Ammars eersten eigen single, die zich laat vergelijken met de muziek van Willy Alberti en André Hazes.

YouTube video

Wilt u meer weten over Ammar Bozoglu?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ammar Bozoglu is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ammar Bozoglu.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ammar Bozoglu ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ammar Bozoglu zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ammar Bozoglu

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens