Winkelcentrum promotions

Ambulante Quiz

Wilt u Ambulante Quiz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ambulante Quiz vindt u hier op deze pagina.

Zeer geschikt voor braderieën, jaarmarkten, winkelcentra en feestjes.

Onze ambulante quiz is een gezellige, muzikale, leuke act. Een prachtige kist, een echte eyecatcher in ieder gewenst thema! De ambulante quiz kan op 3 manieren gespeeld worden.

  1. Mobiele animatie act: het publiek speelt in 2 teams competitief de quiz in 2 rondes (vragen en muziek) met aan het einde een heuse prijsuitreiking. Duur tussen de 7 en 20 min. per quiz.
  2. Typisch Hollands: een 2 uur durend programma incl. pauzes, waarbij met plezier in 3 rondes (vragen-, teken en muziek) de quiz wordt gespeeld. Gegarandeerd gezellig en zeer geschikt voor senioren, vrijwilligers en thema avonden. (Deze versie is uit te breiden tot 3 uur)
  3. Plenair, interactief en informatief: Hierbij wordt de ambulante quiz act gebruikt voor bv. openingen voor exposities, lesprogramma’s, beurzen.

Uw informatie wordt gebruikt in de quiz, daardoor wordt het persoonlijk en brengt de ambulante quiz uw informatie over. De ambulante quiz is standaard te boeken of wordt op maat gemaakt en is op ieder thema toepasbaar. Wat dacht u van een op maat gemaakte quiz over uw product?

De ambulante quiz op uw bedrijfsviering, beursstand, feestje, bruiloft, evenement, festival, seniorenmiddag of als animatie in bv. uw winkelcentrum?

Praktische informatie:

  • Bestaande styling (kostuum en kist): Hollands, Love Box, Middeleeuws en Kerst.
  • Bestaande quiz : Koningsdag, Valentijnsdag, Hollands, Kunst, Gezonde voeding, Kerst, Fietsen, Uit de oude doos, Horror, Middeleeuwen.
  • Een quiz kan op maat gemaakt worden voor bijv. beurspresentaties, bruiloften of evenementen. (vragen op maat maken is bij prijs inbegrepen en aan muziek op maat maken zijn kosten verbonden)
  • Uw bedrijfsnaam op de voorkant van de kist is optioneel.
  • De act is mobiel (draagbaar, geen stroom nodig), kan plenair met eigen geluid (wel stroom nodig) tot 60 personen of kan worden in geplugd op een aanwezig geluidssysteem.

Wilt u meer weten over Ambulante Quiz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ambulante Quiz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ambulante Quiz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ambulante Quiz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ambulante Quiz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ambulante Quiz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens