Muziek, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Amazing Stroopwafels

Wilt u Amazing Stroopwafels boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Amazing Stroopwafels vindt u hier op deze pagina.

Op smaak gebracht met mayonaise, ketchup, uitjes, sla en een tomaatje, spelen de Stroopwafels hun muziek op een manier dat de vonken ervan af vliegen. Op straten en op pleinen, maar ook in café’s, dierentuinen, bedrijfsopheffingen, sauna’s, theaters, blusboten, Gala’s of the Year, hengelsportverenigingen en zelfs bij mensen thuis, spelen de Stroopwafels met veel enthousiasme.

Het direct contact met het publiek staat voorop en daarom mijden ze menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals.

Wilt u meer weten over Amazing Stroopwafels?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Amazing Stroopwafels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Amazing Stroopwafels.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Amazing Stroopwafels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Amazing Stroopwafels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Amazing Stroopwafels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens