Alma de Andalucia

Wilt u Alma de Andalucia boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alma de Andalucia vindt u hier op deze pagina.

Alma de Andalucia een ” Dansrijk ” spektakel dat u meevoert naar de eeuwenoude cultuur van Spanje. Kracht en expressie, muziek, ritme, gebaar en gratie vormen samen een verrassende eenheid. Een optreden dat vele toeschouwers dan ook als zeer spectaculair zullen beschouwen.

Alma de Andalucia presenteert een programma met een impressie van alle facetten; Klassiek, flamenco, en regionaal van de rijke muziek, – en danstraditie uit Spanje.Kortom, een wervelend spektakel wat op elk bedrijfsfeest, braderie, of op elk evenement het ” verloren ” gevoel voor cultuur weer zal doen opleven.

Wilt u meer weten over Alma de Andalucia?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alma de Andalucia is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alma de Andalucia.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alma de Andalucia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alma de Andalucia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Alma de Andalucia

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens