Winkelcentrum promotions

Alles is liefde

Wilt u Alles is liefde boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alles is liefde vindt u hier op deze pagina.

Ga op hartstocht met “Alles is Liefde!” Een ludieke act om de liefde en de vrolijkheid te verspreiden door de straten, en op evenementen! Twee hartendames en 3 harten. Kunnen mannen (extra grappig) of vrouwen in. Het leukste is met 1 man (niet Batman, niet Superman, maar “Loveman”!), en dan zijn twee “Sweethearts” aan zijn zijde. De Hartendames leiden de parade en sluiten hem af. Ze kunnen een trolley meenemen waar lekkers op ligt of promotiemateriaal. Deze act is echt een superopkicker! Hij is vrolijk, en superchique tegelijk! Extra leuk voor Valentijn.

Wilt u meer weten over Alles is liefde?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alles is liefde is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alles is liefde.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alles is liefde ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alles is liefde zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Do’nut worry

Ben jij mijn Valentijn?

Aanvraagformulier Alles is liefde

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens