Winkelcentrum promotions

Ali en Achmed

Wilt u Ali en Achmed boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ali en Achmed vindt u hier op deze pagina.

Straattheater:

Voor deze twee Arabische klusjesmannen is geen klus te groot. Gewapend met keukentrap en gloeilamp zorgen ze dat het publiek in het juiste licht komt te staan. Op geheel “eigenwijze” repareren ze alles wat ze tegenkomen. Deze stil spel act is praktisch overal inzetbaar.

Verrassings-act:

Laat tijdens uw opening of congres Ali en Achmed de puntjes op de i zetten. Stilletjes en per ongeluk staan ze ineens in het middelpunt van de belangstelling. Ze hadden nog niet verwacht dat de gasten er al zouden zijn en wilde nog net even dat lampje midden op het podium vervangen.

Zonder dat ze op willen vallen proberen ze deze klus te klaren.

Wilt u meer weten over Ali en Achmed?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ali en Achmed is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ali en Achmed.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ali en Achmed ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ali en Achmed zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ali en Achmed

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens