Artiesten

Alex

Wilt u Alex boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alex vindt u hier op deze pagina.

Alex zijn single “Een Bossie Rooie Rozen”, zonder meer een knaller van een kroeghit. Alex behaalde een nr. 1 notering in de Mega top 30 hitlijsten.
Gedurende carnaval 2000 was Alex met  “Een Bossie Rooie Rozen” de meest gedraaide plaat in cafés en zalen.
De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100.
Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleaset en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Internationaal

Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers. Nu, bijna 20 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte feestartiesten van Nederland. Naast optredens in Nederland, is Alex ook een graag geziene gast op de après-ski feesten in diverse wintersport gebieden in de winter en in diverse Nederlandse discotheken in o.a. Spanje, Frankrijk en Portugal in de zomer. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme.  

YouTube video

Wilt u meer weten over Alex?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alex is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alex.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alex ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alex zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Marco Kanters

Frank Verkooyen

Rutger van Barneveld

Dirk Meeldijk

Wilbert Pigmans

Aanvraagformulier Alex

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens